Monflore

In stilte ontmoet je echt je pure ZELF

“Ik werk vanuit Intuïtie, wijsheid en universele liefde”

Liefde en compassie

Ik voel een diepbewust ZIJN met MEZELF en voel een diepe verbinding met het leven om me heen, die me dagelijks uitdaagt om nog verder dat bewustzijn in te gaan vanuit liefde, compassie en authenticiteit.

Heling vanuit sensitiviteit

Door mijn hoog sensitiviteit kan ik me makkelijk in andermans problematiek inleven en daar via Yoga/massage en Reiki een passende vorm voor aanbieden, zodat Heling kan plaats vinden.

wie ben ik

Hoe het begon

Ik ben geboren in Den Haag, als kind heb ik kort in Frankrijk gewoond.

Na het behalen van het VWO diploma ben in naar Frankrijk gegaan voor een  jaar, om Frans te leren aan de faculteit van Nice. Terug in Nederland heb ik HEAO Commerciële Economie afgerond. Aansluitend ben ik werkzaam geweest in de zorg.

Met de komst van mijn eerste zoon Florens veranderde er veel in mijn leven. Vanaf dat moment ben ik meer mijn hart gaan volgen en heb ik uiteindelijk mijn baan in de zorg opgezegd. 

wie ben ik

Ommezwaai

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met Reiki. In 2002 ben ik ingewijd als Reiki Master volgens het systeem van Dokter Usui. In 2007 heb ik de opleiding Traditionele Thaise massage 1e graad in Knokke voltooid.

In 2008 volgde de opleiding tot sportmasseur in Arnhem, waar ik een goede basiskennis kreeg van het lichaam als geheel. 

In 2005 heb ik me in laten inwijden in the Master Graad van Tere Mai 1, 2 en 3 in the Golden Elemental Earth Healing Energie. In 2010 heb ik the Seichem healing 1 en 2 mogen ontvangen.

De kinderyoga opleiding heb ik bij Patty Jongemaets gedaan in Amsterdam en in 2011 afgerond.

Verder ontwikkelen

In 2013 heb ik te kampen gehad met een zware depressie en burn-out. Ik weet als geen ander hoe het voelt om nergens energie voor te hebben en de lust voor het leven kwijt te zijn. Door me dagelijks te committeren aan de yoga en de natuur is mijn levenslust dubbel en dwars terug gekomen.

In 2017 ben ik yogadocente geworden via Fiore Osmose.

Omdat aanraken voor mij voelt als een tweede natuur en scholing voor mij vanzelfsprekend is, ben ik in september 2021 met de opleiding Ayurvedische marma massage begonnen. Deze opleiding sluit mooi aan bij de gehele Yoga filosofie.