Monflore

Je hart is zo groot als een oceaan. Ga jezelf vinden in de verborgen diepte.
~ Rumi ~

Ervaringen van mijn klanten

Yoga

cropped woman-in-black-sports-bra-and-black-leggings-doing-yoga-3822370-683x1024

Ankie, Activiteitenbegeleiding Verzorgingshuis Vreedenhoff
september 2021

“Inge brengt rust met zich mee en stimuleert de bewoners om mee te doen met yoga. Ze past zich aan aan het tempo van de bewoners en doet de bewegingen duidelijk voor, zodat ze de concentratie kunnen vasthouden en haar kunnen volgen. Het effect hiervan is dat ze na afloop tot rust komen en ontspannen zijn.”

Maarten, september 2021

“Wow…. wat zijn dat heerlijk ontspannende massages van Inge. Na een kort, maar oh zo hartelijk welkom gaat ze aan de slag. Ze weet met haar magische handen de juiste kracht over te brengen. Soms een sportmassage maar ook een ontspanningsmassage beoefent Inge op een intensieve en inspirerende wijze. En zonder veel te zeggen weet ze op voorhand waar de blokkades zijn. Ter afsluiting krijg je vaak een gouden tip mee!

Heerlijk die persoonlijke aandacht, ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Massage

arctic massage

REIKI

arctic stones

Suzanna, september 2021

” Inge straalt een hele fijne kalmte uit, waardoor je meteen kunt ontspannen.
Ik was in het begin kritisch over reiki, maar na de eerste sessie met Inge was ik verkocht. Ik boek inmiddels regelmatig een sessie bij haar en het is een onderdeel geworden van goed voor mezelf zorgen. Het zorgt namelijk voor dat ik me lichter voel.
Een persoonlijke touch is dat je na afloop altijd een engelenkaartje mag trekken. Dat geeft telkens nieuwe inzichten.”

REIKI

arctic stones

Carla, maart 2022

Inge is een persoon die warmte uitstraalt en waar je je gelijk op je gemak voelt. Haar energie is super, precies wat je nodig hebt. Je voelt je veilig. Ik heb eerder een REIKI behandeling gehad waar ik totaal ontspannen uitkwam. Nu ben ik voor de REIKI massage, deze was super. Ik was compleet ontspannen en na de behandeling ging ik veel lichter weg dan toen ik kwam. In de nacht ontzettend goed geslapen. Voor iedereen zou dit beschikbaar moeten zijn en zou het in de vergoeding van de zorgverzekering moeten zitten. Deze behandeling heeft meer effect dan een pilletje van de dokter.

Yvonne, september 2021

“ Yoga bij Inge voelt voor mij als een warme omhelzing. Inge heeft een fijne stem die je vriendelijk begeleidt doorvisualisaties, ademhalingsoefeningen, yoga houdingen en een uitgebreide eindontspanning.
Ook spreken de thema’s die elke les aanbod komen mij erg aan. Een moment van rust, kalmte, aandacht en warmte! Naar binnen kunnen keren en even zijn, zonder oordeel.”

Yoga

cropped woman-in-black-sports-bra-and-black-leggings-doing-yoga-3822370-683x1024