Monflore

“Smile, breathe and go slowly”
– Thich Nhat Hanh-

Qi Yoga

Bij Qi Yoga maak ik gebruik van de combinatie Chi neng Chigong en Yoga. Dit is een Chinese vorm van yoga waarbij gebruik wordt gemaakt van de Qi om ons heen, verbonden met de natuur. 

Op dit moment is er nog geen Qi Yoga groep. Bij genoeg belangstelling kan dit gaan starten. Voor meer info en aanmelden kun je je me benaderen via het contactformulier (zie rechtsboven voor de link).

Tips

Als je voor de eerste keer  mee doet, is het handig om makkelijk zittende kleding aan te doen. We doen yoga met blote voeten op de Yoga mat. Neem zelf een handdoek of een kleedje mee die je op de yogamat kan neerleggen, ook in verband met hygiëne. De yogamatten worden na elke les schoongemaakt. In de zaal waar Monflore yoga geeft zijn yogamatten, meditaties kussens en bolsters aanwezig. Natuurlijk mag je ook je eigen yogamat meenemen. Voor de eindontspanning is het handig als je een dekentje, warme sokken en eventueel een trui meeneemt. Ook is het verstandig om niet te veel te eten voor de yogales. Tijdens de yogales kan je dat namelijk behoorlijk in de weg zitten. Eet wat lichts en wat goed verteerbaar is, liefst een uur voordat de les begint. Mocht je last hebben van blessures geef die graag voor de les bij mij aan. Ik kan er dan rekening mee houden en de houdingen voor jou aanpassen. 

Twijfel of je een houding kan doen, geef dit alsjeblieft aan!
Bij Yoga is het zeer van belang dat je goed naar de signalen van je lichaam leert luisteren. Dus wees mild voor jezelf!