Monflore

 

You must FEEL it first to HEAL it

REIKI, om weer bij JEZELF te komen

Bij een energetische (REIKI) behandeling worden blokkades opgespoord en mogelijk opgelost.

Bij klachten als last hebben van stress, burnout, depressie, wisselende stemmingen, hoogsensitiviteit, overgangsklachten, vermoeidheidsklachten of lichamelijke klachten kan het een hele goede ondersteuning bieden.

Soms blijf ik met mijn handen langer op een plek, dan voel ik intuïtief aan dat het nodig is dat daar de energie naartoe gaat. Hierdoor kan het ZELFHELEND vermogen van het lichaam het overnemen.
Je bent zelf tot heel veel in staat.
Door de energetische behandelingen wordt je daarbij geholpen.

Probeer eens een behandeling en kijk wat het met je doet.
Zie het als een cadeau voor jezelf, het mooiste wezen.

veer 1

Energetisch

Energetische (REIKI) behandelingen zijn voor
iedereen goed, jong en oud. Bij een behandeling maak ik gebruik van de universele energie. Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken met lucht (zuurstof) die we inademen. Dat zien we ook niet, maar het zorgt er wel voor dat onze longen worden ververst van nieuwe zuurstof en de buik op en neer beweegt.

Healing/Reiki

Bij een energetische (REIKI) behandeling worden blokkades opgespoord en mogelijk opgelost. Als je last hebt van stress, burn-out, depressie, wisselende stemmingen, hoog sensitiviteit, overgangsklachten, vermoeidheidsklachten of lichamelijke klachten kan het een hele goede ondersteuning bieden. 

Methoden

Ik maak gebruik van Reiki (Tere Mai, Reiki master, Seichem 1 en 2), reconnective healing, MIR methode en de nieuwe tijdsenergie (w.o. Aartsengelen healing).
Het zelfhelend vermogen wordt op gang wordt gebracht waardoor je meer geaard wordt, minder klachten hebt en daardoor anders tegen dingen en het leven aan zult kijken!