Monflore

Algemene Voorwaarden 

 1. Monflore biedt behandelingen, lessen, massages, reiki/healing behandelingen, hierna ‘behandeling’ genoemd.   
 2. De behandelingen bij Monflore hebben niets te maken met erotiek.
 3. Wanneer je een behandeling boekt bij Monflore wordt het gewaardeerd dat je thuis een douche of bad hebt genomen of schoon bent.
 4. Voordat de behandeling begint hebben we eerst een informatief gesprek over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Mocht je medicijnen gebruiken en/of onder behandeling zijn van een specialist/arts vanwege lichamelijke of geestelijke aandoeningen, verwacht Monflore dat je dit openlijk in het gesprek aangeeft, zodat de behandeling hierop aangepast kan worden. Ook is het van belang dat de desbetreffende arts/specialist vooraf vraagt of een behandeling gegeven mag worden. De behandeling kan gestaakt worden bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure.
 5. De masseur is geen arts/ fysiotherapeut en kan geen uitspraken doen over medische zaken. Contra- indicaties:
  1. In geval van Coronaklachten wordt verwezen naar de richtlijnen van RIVM.
  2. Koorts/griep/verkouden
  3. Hartkwalen
  4. Ontsteking op de huid
  5. Kanker (tenzij arts schriftelijk goedkeuring geeft)
  6. Bij Trombose
 6. De prijzen bij Monflore zijn inclusief 21% BTW.
 7. Je kunt voor behandelingen contant of achteraf per Tikkie betalen. Hiervoor is wel noodzakelijk dat het mobiele telefoonnummer vooraf is doorgegeven aan Monflore. Monflore verwacht dat het Tikkie binnen 24 uur is voldaan.
 8. De afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Wanneer afspraken korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.
 9. Een yogales kan als proefles, een losse les of een strippenkaart geboekt zijn. Het is van belang dat wanneer je deelneemt aan een les van Monflore, je vooraf eventuele blessures en/of andere lichamelijke aandoeningen bij de yogadocent aangeeft. De yogadocent kan zodoende de houding voor je aanpassen. De yogadocent is niet verantwoordelijk voor blessures opgelopen bij de yogales. Zij geeft aan dat je eigen lichaam je leidraad is en pijn een reden is om te stoppen. Je neemt deel aan de les op eigen verantwoordelijkheid.
 10. Monflore is niet aangesloten bij een branchevereniging. De reden hiervoor is het behouden van de mogelijkheid om onafhankelijk te handelen en te allen tijde rekening te kunnen houden met de cliënten, zonder dat een contract met de zorgverzekering in de weg staat..
 11. Wanneer je een behandeling bij Monflore boekt is dat eigen verantwoordelijkheid.